Zoo Center

От 20 години нашата фирма присъствува на пазара свързан с вноса и предлагането на продукти за домашни любимци. През всичките тези години успяхме да натрупаме безценен опит който ни позволява да бъдем полезни на нашите клиенти с професионални знания и умения получени и изградени в процеса на работа.

В настоящия момент имаме изградени седем зоомагазина най – големият от които с площ от 500 кв. метра , три ветеринарни клиники обурудвани по най – съвременните изисквания, една ветеринарна аптека и един централен склад от който се извършва логистиката към отделните обекти.

Имаме бизнес отношения с повече от 15 фирми в Европа производителки на храни и аксесоари за домашни любимци в Германия, Белгия, Италия, Испания, Франция, Холандия, Чехия. Това прави нашите магазини уникални с голямо разнообразие от стоки с над 10 000 артикула. За професионалното и качественно обслужване на нашите клиенти се грижат 60 продавач-консултанти и екип от 17 ветеринарни доктори всеки един от тях с професионална насоченост. Мотото ни е честност, лоялност и професионализъм в работата.

Всеки доволен клиент за нас е оценка за добре свършена работа.

+359 887916400