United Bulgarian Bank

ОББ е част от белгийската КВС Груп - най-голямата банково-застрахователна група в България обединяваща дружества с дългогодишна история и богат опит. Компаниите част от КВС Груп предлагат пълен спектър от финансови услуги - банкови, застрахователни, пенсионни, лизингови, управление на активи и факторинг.

ОББ притежава най-високия кредитен рейтинг в България по оценка на Fitch - ‘A-‘, който е по-висок от този на България. Благодарение на своята отлично развита дистрибуционна мрежа ОББ разполага с клонове на територията на цялата страна, а чрез мобилното приложение ОББ Мобайл клиентите имат възможност да извършват основни банкови операции в движение – лесно, бързо и сигурно.

Ежедневно ОББ следва визията за модернизация и дигитализация на дейностите и услугите си, прилагайки иновативни решения съобразени с изискванията на своите индивидуални и бизнес клиенти.

Офисът на ОББ в София Ринг Мол е първият безкасов клон за банката. В зоната за самообслужване клиентите могат бързо и лесно да теглят и внасят пари на последно поколение банкомати както и да извършват следните услуги: теглене на пари в брой, проверка на баланс, плащане на битови сметки, плащане на задължение по кредитна карта от ОББ.

На специални устройства е достъпна демо версия на мобилното банкиране ОББ Мобайл, а експертните консултанти на банката съдействат с информация за цялостни финансови решения, пестящи средства и време в улеснение на нашите клиенти.

10:00 - 22:00 ч.
0700 117 17; 02 / 811 30 68 
UBB_Office_Ring_Mall@ubb.bg