Ulla Popken

ПЪРВИЯТ МАГАЗИН С БУТИКОВА КОНЦЕПЦИЯ НА Ulla Popken …В СОФИЯ!

Вратите на София Ринг Мол любезно се разтвориха, за да поканят най-новият моден проект на Ulla Popken Bulgaria - единственият по рода си магазин в Източна Европа с БУТИКОВА КОНЦЕПЦИЯ НА Ulla Popken! Луксозната концепция на марката е едно ефектно пространство, което ни предизвиква да бъдем откриватели, да споделяме идеи, вдъхновение и енергия! Луксът тук е измерение, както и изпълнените с възхищение погледи! Това е безапелационно най-добрата бутикова сцена, където жадни за автентична и специална мода фенове ще могат  да се насладят пълноценно на времето, което заслужено са отделили за себе си.

За пореден път Ulla Popken са лидери в налагането на иновативни идеи в plus size сегмента, което не е изненада - дори  е малко трудно да си го представим по друг начин!

Официалното откриване на магазина е на 17 Септември 2023 и изборът не е случаен: денят на Вяра, Надежда и Любов е наситени с много символизъм, носи своето послание за успех, късмет и безспорно е отражение на магнетичната красота и сила, която жената носи в себе си.

10:00-22:00