Sofia Karting Ring

Sofia Karting Ring (SKR) е най-голямата закрита картинг писта. Разположена е на площ от 7 дка в Sofia Ring Mall, на ниво 1. Общата дължина на Sofia Karting Ring е 620 м, с ширина 7,60 м, с което ще предизвика всички фенове на картинга.
Пистата е изградена с  бариери, осигуряващи най-висока степен на безопасност при пилотиране.
Настилката, с която е покрита пистата, е специализирана боя осигуряваща най-доброто сцепление, което е изключително важно, за да следвате идеалната траектория, наслаждавайки се на 16-те завоя на SKR.
Картингите – последни модели на Sodikart – световен лидер в областта на производителите на картинг, залагат на сигурността.  Всички картове са оборудвани с безопасни колани и система за абсорбиране на енергията от удара.
В екипировката на пилотите, Sofia Karting Ring залага на изключително качествените каски Sparco - наложени като стандарт за безопасност. За най-малките фенове на картинга се предоставят специални яки и жилетки, които допълнително  ги предпазват в скоростните им обиколки.
Картовете
Малки и големи картинг пилоти ще са първите, които ще усетят удобството от най-новите модели картове на Sodi.
Sodi LR5 - разработен специално за деца и тинейджъри на възраст от 6 до 12 години, той е надежден и гарантира най-висока степен на безопасност.
Може да се каже, че детският карт Sodi LR5 е напълно регулируем според височината на пилота: седалка, педали и волан могат да бъдат настроени, така че да се постигне максимален комфорт и удобство и малкият „състезател“ да се съсредоточи изцяло в извоюването на победа.

Картинг достъпен за всеки, с тази идея Sodikart разработи новия двуместен карт Sodi Double 2Drive. Идеален, както за изучаване на траектории, така и добра възможност за деца или хора в неравностойно положение да опитат емоцията от картинга.
Sodi RX8 - модел от 2015 г. проправя път на новото поколение любителски картове. Комбинация от уникален дизайн и най-добрите технологични иновации на пазара. С двигател – 200cc, 6,5 к.с., регулиращи се педали и седалка (за минимален ръст от 1,40 см височина).

Кафе-клуб на Sofia Karting Ring е вашето място за да проследите някое и друго моторно състезание, независимо дали се случва в момента на пистата или е кръг от шампионат по любимия спортен канал. Тук е срещата с приятели и споделено време за разговори, което ще бъде зареждащо дори и да не следите състезанията около вас. Кафе-клубът няма да ви остави безразлични и скучаещи, защото всички, дошли на Sofia Karting Ring, вече са наши приятели.
Зони за забавление
В Sofia Karting Ring са обособени няколко зони за удобство на посетителите:
фен-зона, която Ви посреща на влизане и Ви потапя в света на картинга и Formula 1;
фън-зона – оборудвана със симулатори, игрални маси, еър хокей, джаги, детски блъскащи се колички, които позволяват стрелба с лазер или топче, за още по-забавно „преследване“;

Детска Формула и мотори за най-малките, за да могат да се насладят на своите умения и да споделят емоцията от карането.
Забавлението и приятното изкарване е гарантирано, независимо дали ще се състезавате на пистата или ще сте в компанията на близките си в някои от зоните на Sofia Karting Ring.

Рождени дни
Когато търсите място, на което да отпразнувате рожден ден на детето, винаги водещи са възможността за забавление и достатъчно място за игри.
Sofia Karting Ring е изключително подходяща за организиране на различни партита, като: детски рождени дни, Коледни, и др.
За всеки моторен фен цветовете на Ferrari, Mercedes, BMW и Audi са като негови любими. Eмблематичните марки, значат много повече – те са емоция, смисъл, носят заряд, който само един истински фен ще оцени. За тези специални приятели на пистата, са обособени сепарета с дизайн на световните автомобилни марки, които са и най-удачното място да седнете със своите гости и да отпразнувате Вашия ДЕН.

Парти за рожден ден: 0895443177
Информация: 0899907981