Sanita

АПТЕКИ САНИТА предлагат пълна гама от лекарства и разнообразни нелекарствени продукти, включително повечето етикети за медицинска козметика, хранителни добавки, бебешки продукти, продукти за хигиена на устната кухина и продукти за лична хигиена.

МИСИЯ

Нашата мисия е да помагаме на хората да живеят по – здравословен и щастлив живот.

Високо ценим професионализма и отдадеността на нашите служители и им осигуряваме добра работна среда и възможности за лично и професионално развитие.

Стремим се да управляваме ресурсите на компанията по най-добрия начин и да гарантираме дългосрочна финансова сигурност за нашите служители и акционери.

ВИЗИЯ

Аптеки Санита предлага на своите клиенти качествени продукти и услуги с високо ниво на обслужване.

Във всички аптеки, които управляваме и поддържаме, ние се опитваме да добавим стойност за нашите клиенти и да им помогнем да изберат подходящия продукт.

Работим най-добре, за да постигнем целите си и да превърнем аптеките в центрове за профилактика и да помогнем на нашите клиенти да изглеждат добре и да живеят пълноценен живот.

БИЗНЕС МОДЕЛ

Ние вярваме, че удовлетвореността на потребителите е в основата на успеха.

Това е причината всички процеси, които не са пряко свързани с обслужването на клиента да се управляват от централен офис.

Подбор на персонал, търговско договаряне, мърчандайзинг, ценообразуване, информационно, счетоводно, административно - правно обслужване са основната част от дейностите, за които предлагаме професионални решения.

По този начин осигуряваме възможност на аптеките да се фокусират върху най - важното - нашите клиенти.

АПТЕКИ САНИТА ДНЕС

- Добре разположени, модерни и многофункционални аптеки;

- Пълна гама от всички лекарствени продукти, разрешени за продажба в България;

- Договори с Националната здравноосигурителна каса, като по този начин предлагат скъпи, животоспасяващи, наркотични лекарства и опиати;

- Преследване на висок стандарт на професионални услуги;

- АПТЕКИ САНИТА предлагат висококачествена, клинично тествана козметика на водещи световни фармацевтични компании, предлагана от квалифицирани консултанти козметици