Pulsar

Пулсар ЕООД е първата и единствената специализирана търговска верига за компютърни и видео игри в България. Вече повече от 25 години ние сме лидер на пазара за развлекателен софтуер в нашата страна.

Имаме 10 магазинa, обединени в търговската марка "Pulsar Games". От 1990 година наша основна цел е да предложим на българските геймъри най-голямото разнообразие от оригинални компютърни и видеоигри за всички налични платформи – при нас можете да откриете всички актуални хитове за PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Wii U, PlayStation Vita и Nintendo 3DS, както и класики за конзолите от миналите генерации.

В нашите магазини можете да откриете също така и хитови аксесоари от култови производители като Razer, Logitech и Thrustmaster, наред с множество мърчъндайз. Гарантираме, че в магазините от веригата "Pulsar Games" Ви обслужват опитни продавач-консултанти, които могат да Ви дадат компетентен съвет в случай на нужда.

Предлагаме и безплатни консултации с технически сътрудник при възникнали проблеми със закупен от нас продукт. За нас е чест, че можем да поддържаме пряк контакт с Вас и да Ви бъдем в помощ.

0889 274 703