Pet Hotel

Модерна ветеринарна клиника с физиотерапия,кинезитерапия,хидротерапия, светолечение и рехабилитация.

Хотел с луксозни единични стаи, двойни стаи и апартаменти с 24 часово наблюдение.
Дневен развлекателен център с аниматор, басейн и спортен салон с фитнес уреди за кучета.
Услугите за СПА центъра и фитнеса са плуване, ходене и бягане на пътека при водно съпротивление ,масажи, нагревки с инфрачервени лъчи, ходене и бягане на специална професионална пътека за кучета и всичко останало, което е предписано от ветеринарен лекар в областта на раздвижване и рехабилитация.

Хотелската част за кучета се състои от луксозни уютни стаи и апартаменти. Апартаментите представляват хол и спалня, които са обзаведени така, че максимално да се доближават до реален апартамент за хора с диван, кресло, красива спалня, гардероб, телевизор.

Стаите са единични и двойни с големи луксозни легла със специални меки дюшеци. Всички стаи както и апартаментите са оборудвани за ТV и камери със статично IP, което позволява на собственика да наблюдава своето куче от всички точки както в страната така и извън нея.
Стаите за котки са едноетажни и двуетажни, изключително просторни и много уютни.
Вентилацията е модерна и направена специално за нуждите на комплекса, като подсигурява непрекъснат поток от свеж въздух, като автоматично регулира необходимата температура за съответния сезон.

Има модерно оборудван фризьорски салон със специална вана за къпане както на малки така и на големи животни. Специален сешоар, който издърпва водата от козината и я подсушава, както и регулируема груминг маса за всякакъв ръст. Правят се различни прически, кичури, лакиране на нокти и всякакви фешън процедури.

0889 053 709