Pepina Gallery

Pepina Gallery: Най-новото място за мода в София Ринг Мол

Новият магазин Pepina Gallery отвори врати в София Ринг Мол на 7 октомври 2023 г., представяйки се като истинско свързване на мода и стил за всички ентусиасти на елегантните обувки и аксесоари. Този чудесен магазин не предоставя просто место за шопинг, той създава уникално преживяване, комбинирайки съвременен дизайн и уютна атмосфера.

Когато стъпите в Pepina Gallery, ще бъдете завладени от вниманието към детайла и качеството на интериора. Магазинът е обзаведен с изискано изработени мебели, използващи изкусително дърво, което допринася за уюта и топлината на мястото. Дивани в тъмно кафява кожа и фотьойли в червен цвят, масички от месинг и елегантни полилеи от бял кристал създават чувство за комфорт и лукс. Всичко това прави Pepina Gallery идеалното място за релаксиращо и приятно шопинг изживяване.

Магазинът предлага широка гама от модни артикули, обувки за всеки повод, чанти и аксесоари, които могат да допълнят вашия стил. Независимо дали търсите ежедневни обувки за работа или за специално събитие, Pepina Gallery има нещо за всеки вкус и предпочитание.

Един от ключовите активи на магазина са експертите, които са на разположение, готови да ви помогнат с избора и да предоставят професионални съвети. Техният опит и стилове на работа гарантират, че ще намерите точно това, което търсите, и ще напуснете Pepina Gallery с доволна усмивка и увереност във вашия стил.

Pepina Gallery е повече от просто магазин - това е оазис, където мода и стил се обединяват в едино. Посетете ни днес и открийте мястото, където може да намерите изящество и вдъхновяваща атмосфера - Pepina Gallery в София Ринг Мол, ет 2.

10:00-22:00