HOUSE

House е творческо пространство за млади хора, които искат да покажат чрез своите тоалети, кои са и как се чувстват и приемат експериментирането с модата като начин да изразят емоциите си.

Марката предлага интересни комбинации от най-новите тенденции в небрежен стил. Освен това вдъхновява да сме смели, да играем и експериментираме със стилове, и съзнателно да оформяме собствения си имидж. Ключът за House се намира във вслушването на нуждите на своите клиенти и да наблюдението на тяхната среда, техните интереси, хобита, планове и мечти. Познаването на света им, позволява да отговорим на техните очаквания и да се приспособим към динамичния ритъм на живота им, създавайки модерни и небрежни ежедневни стилове за нея, и за него.

House колекциите се основават на наблюденията ни върху street и поп културата на големите градове, но също така се основават на тенденциите в социалните мрежи, музиката и изкуството. Марката използва професионални инструменти за анализ на модните тенденции. Марката също така се ангажира с еко качеството, за да създаде по-устойчиво модерно бъдеще, заедно с клиентите си.

уебсайт- https://www.housebrand.com/bg/bg/

фейсбук- https://www.facebook.com/housebrandBG/

Instagram- https://www.instagram.com/house_brand/

YouTube- https://www.youtube.com/user/houseclip

TikTok- https://www.tiktok.com/@house_brand

10:00-22:00
0894 525 821