FUN Ring Park

Добре дошли в най-големия увеселителен парк на закрито в България.
При нас можете да се насладите на 3 500 кв.м.  игри и забавления за цялото семейство.
- Зоо Лабиринт - разделен на две зони за сигурността и комфорта на вашите деца.
Зона от 0 до 3г - съобразена с възможностите и интересите на най-малките ни посетители, обогатена с пияно, малки пързалки, тунели, басейн с топчета и въртележка, тип мек карусел.
Зона за над 3г. - разполага с широко пространство за тичане, малки стени за катерене, разнообразие от пързалки, въртележка със седалки, голям басейн с топки
- Сафари Батут - 350 кв.метра надуваем плейграунд с пързалки, тунел с препятствия, атрактивни елементи за катерене и скачане.
- Пясъчник  - единственият пясъчник на закрито в България, която предлага усещане за плаж през цялата година. Забавление за малки и големи с пързалка тип кула, много камиончета. кофички, лопатки...и всичко необходимо за удоволствието на вашите деца.
- Тематични къщички - образователните ролеви къщички в нашия град FUN CITY, е мястото където децата могат да се превъплътят в най-различни професии и да развихрят въображението си. Полиция, Пожарна, Магазин, Салон за красота и Болница, където децата си играят на големи.
- Блъскащи колички - неизменна част от всеки увеселителен парк, гарантиращи максимално забавление и много усмивки!
- Електрическо влакче - което обикаля сред борова гора,  в която ненадейно ще се натъкнете на дружелюбни мечета, които ще помахат и поклатят приятелски глава. Една приказна обиколка с детския влак на Fun Ring Park.
- Видео и аркадни игри - огромно разнообразие от най-новите симулатори, видео игри, джаги, баскетболни кошове, водни оръдия и още много. Събирайте билети и ги разменете на щанда за награди, където ви очакват страхотни подаръци за най-добрите!
- Интерактивна вселена Multiverse - уникална система, която съчетава забавление и обучение в едно. Над 40 апликации, които ще ви потопят в интерактивна вселена от ново поколение. Огромна стена, на която едновременно могат да играят до 12 души за максимално забавление и настроение. Ела с приятели ....или си намери такива при нас.
- Акумулаторни колички и механични животни - любимите колички и кончета на малките ни посетители, които свободно могат да обикалят широките алеи на парка самостоятелно или с помощта на дистанционно, управлявано от придружител.
 
FUN RING PARK разполага и с най-големите самостоятелни тематично декорирани зони за празнуване на рожден ден. Организацията на вашия празник е нашата сила. Запознайте се със специалните ни пакети и се обадете за резервация на телефон - 0884 504 594.
 
Всички атракциони са оградени с барове и столове, където вие да наблюдавате спокойно играта на малчуганите, докато те се забавляват. Не пропускайте да опитате от страхотните предложения на заведение Finger Food, което предлага разнообразие от свежи сандвичи, пици, салати и напитки за вас и децата ви.
Моля имайте предвид, че достъп до атракционите се извършва след закупуване на съответен билет и попълнена декларация за спазване правилата на парка.
Очакваме ви на ет. 1, зад бюро информация.

10:00-22:00
0884504594