Fox Optics

Оптики „Фокс“ са утвърдена компания в грижата за здравето и красотата на очите. Всяка от оптиките разполага с кабинет за проверка на зрението, чрез която специалистите на „Фокс“ прецизно определят зрителния статус за всеки клиент.

При закупуване на нови диоптрични очила всеки подобен очен преглед е безплатен. Оптиките имат разработена социална политика към децата, възрастните хора и слабозрящите. За пълноценната защита и корекция на зрението перфектният монтаж е от първостепенно значение.

Специалистите на „Фокс“ гарантират висококачествена изработка и монтаж както на диоптрични, така и на слънчеви очила. Единствено „Фокс“ предлага услугата за ръчно моделирани форми на стъклата с инкрустиране на кристали, цирконий, фигурки и др.

За клиентите са осигурени гаранции, сервиз и поддръжка. Във всяка оптика от веригата се предлага богат избор на рамки и слънчеви очила от реномирани фирми, диоптрични стъкла на най-престижните производители, контактни лещи и консумативи за тях.

За добрия вид на очилата са на разположение широка гама калъфи, почистващи средства, ланци и други аксесоари. Оптики „Фокс“ са директен вносител на Eschenbach, което им позволява да имат в наличност уреди за слабозрящи, лупи, прибори за ориентиране и бинокли, както и възможност за поръчка.

+359 886701957