Crown Change

Създадена през 2002 година Crown Change  се наложи и утвърди като лидер на българския финансов пазар. С повече от 160 офиса в цялата страна фирмата е предпочитан партньор от милиони хора, нуждаещи се от услуги като обмяна на валута, изпращане и получаване на междунарони парични преводи Western Union, осребряване на чекове и извършване на картови операции.

През годините фирмата се доказа като доверен партньор на над 170 туристически фирми.

Със своите образцови офиси, отлично обслужване, добре обучен екип, създаде стандарт на световно ниво в София, Самоков, Банско, Боровец, Бургас, Слънчев бряг, Свети Влас, Несебър, Равда, Обзор, Елените, Поморие, Сарафово, Черноморец, Созопол, Китен, Царево, Ахтопол, Приморско и Лозенец.

Crown Change винаги се стреми да бъде максимално близо до своите клиенти и да предложи винаги най-добрите курсове за покупка и продажба на валута. Международните и български туристи и клиенти вече 15 години се доверяват на услугите предлагани от Crown Change .

Бъдете един от милионите хора, които използват услугите на най-голямата верига обменни бюра в България, вече и в София Ринг Мол, ет. 2.

<