Collective

В Collective предоставяме възможност на любителите на модата да избират дрехи и обувки по последните тенденции, които да съответстват на тяхната индивидуалност, да ги карат да се чувстват уникални и да ги открояват сред тълпата.

На площ от 485 кв.м. са разположени продукти, които представят новите модни тенденции, подбрани и съчетани по уникален и стилен начин, стремящ се към алтернативен лукс. Изчистеният декор и подбраната селекция от най-новите колекции ще превърне вашият шопинг в истинско модно преживяване. Ще откриете най-известните и актуални имена в световната мода, като Hugo, Love Moschino,  BOSS, Karl Lagerfeld, Blugirl, Emporio Armani, EA7, Diesel, Chiara Ferragni, Liu Jo Man, Tommy Jeans, Gant, Calvin Klein, Birkenstock и много други.

Логото с формата на буква «C» е изработено от диамант, не само като символ, но и като гаранция за уникалната стойност на селекцията от продукти. Името Collective заявява експлозивна сила и енергия, които произтичат от сътрудничеството на екип модни специалисти с най-успешните международни дизайнерски марки.