BMS – Bulgarian Kitchen

"БМС- Българска кухня" е най-голямата верига у нас, която предлага готвени специалитети от традиционната българска кухня. Ние сме сред първите в страната, насочили усилията и дейността си към здравословното хранене. С повече от 150 служители в 16 заведения, разположени в големите градове на България, ние ежедневно се грижим до всеки един наш клиент да достигат вкусни, свежи, прясно приготвени супи, салати, месни и безмесни специалитети, гарнитури, сосове и десерти.

Поддържаме висок стандарт на качество и обслужване

При нас винаги ще бъдете обслужени вежливо. С позитивното си и приветливо отношение, нашите момичета и момчета ще ви накарат да се почувствате уютно и приятно. Работим с екип от професионалисти, които спазват единен стандарт на обслужване и работа на касата и в кухнята. Добре обученият ни персонал ще ви консултира, насочи и посъветва винаги с усмивка.

Поддържаме уникалност в приготвянето на ястията

Това, с което се отличаваме, са нашите ПРЯСНО ПРИГОТВЕНИ ЯСТИЯ. Ние не ползваме консерванти, оцветители или подобрители. Приготвяме всичко на момента и на място, без предварителни заготовки. Неповотримият вкус на ястията постигаме като запазваме продукта, без да го замразяваме. Работим с най-новите технологии. Готвим в конвектомати, с помощта на които храната се задушава, запазва вкусовите си качества, полезните свойства и съставки. Към всяко ястие задължително добавяме щипка любов и много внимание.

Ползваме най-добрите продукти

Всичко приготвяме с продукти от най-високо качество на най-добра цена, от най-добрите производители и от утвърдени търговски марки. Зад нас стои богат и внимателно подбран асортимент. В големия избор от ястия и напитки, поставяме в центъра на вниманието вкусните и висококачествени родни продукти.

Спазваме висок контрол при приготвянето на храните

Безопасността на храните е от изключителна важност за нас, която осигуряваме с въвеждането на ефективни НАССР системи в цялата верига. Контролът по спазването на тази система в нашите заведения, се осъществява чрез множество оперативни проверки и регулярни одити от сертифицирани одитори.

В "БМС- Българска кухня" винаги ще намерите салати от свежи зеленчуци, прясно приготвени ястия, прясно изпечени хлебчета и десерти, които ще поглезят небцето ви. Богатият избор и изключителните вкусови качества на нашите ястия несъмнено привличат и очароват. На пазара сме вече 18 години с над 150 000 клиента месечно. Благодарим ви, че избрахте нас!