Area 52 Trampoline Park

AREA 52 е мястото, на което, докато спортуваш и поддържаш добра форма, ще се забавляваш както никога досега! Можеш да предизвикаш гравитацията в най-големия батут парк в България от 8 декември в Sofia Ring Mall.

Скочи в приключението! Има предизвикателство за всеки! Можеш да правиш космически забивки, да бягаш по стена или да се катериш по нея, да участваш в гладиаторска битка с приятел, да посетиш уникален фитнес клас, да скочиш в огромна въздушна възглавница да балансираш по опънато въже, да изпиташ ловкостта си с маймунските блокчета, да подложиш на изпитание силата на тялото и здравината на захвата, докато преминаваш през тренировъчната мрежа, да предизвикаш издържливостта и интелекта си с интерактивната стена или да се впуснеш в друго преживяване!

Скачането на батут е една от олимпийските дисциплини, затова и батут парк AREA 52 разполага със състезателни съоръжения за скачане, отговарящи на международните стандарти.

Освен вълнуващо преживяване, скачането на батут е и един от най-ефективните методи за изгаряне на калории и развиване на мусулите.

Най-добрият подскачащ дансинг наоколо, също е тук! Всеки петък,точно в 20:00 ч. светлините изгасват, резидент DJ застава за пулта, музиката се усилва и започва истинското парти! Два часа ще можеш да танцуваш докато скачаш и да се зареждаш с адреналин и добро настроение.

Предвидени са и специални оферти за цялото семейство. Създайтe незабравими семейни спомени като се възползвате заедно от всички съоръжения на територията на парка.

Специална зона е отделена и за малчуганите между 2 и 5 години – едно посещение там със сигурност ще увеличи живота на леглата и матраците у вас.

След толкова емоции и физическа активност, разбира се, идва ред и за почивка. AREA 52 Café е мястото, където можеш да релаксираш и да опиташ разнообразието от предлаганите храни и напитки.

www.facebook.com/Area52TrampolinePark/

Sofia Ring Mall, ниво 0