KIDSPACE

KIDSPACE център в Ring Mall е разделен на две различни зони, предоставящи две коренно различни услуги за деца и родители. Двете отделни зали са предназначени да бъдат част от едно цялостно помещение, което отговаря на нуждите на всички членове на семейството.

Двете Зони са както следва:

 

KidSpace Zone 1: The Play Zone

Зоната за Игра осигурява надзор и грижи за бебета и малки деца от 10 до 22 часа от понеделник до неделя.

Имаме опитни и мотивирани аниматори, които се грижат за вашите малки съкровища, като по този начин ви позволяват да си свършите каквито и да било ангажименти, които може да имате в Мола. Животът ни стана твърде зает и изискващ! Така че, независимо дали сте заети по работа или имате нужда от време да пазарувате или да разгледате магазините, искате да потренирате при нас или просто се нуждаете от малко свободно време да вечеряте с приятели или да отидете на кино, ние сме тук, за да ви предоставим нужната услуга и подкрепа.

Освен надеждния персонал имаме множество забавни съоръжения в KidSpace Zone 1: The Play Zone, които са разпределени и обозначени според концепцията им и възрастта на децата. По този начин “Мother ship” в Зоната за Игра има: - The Moon Base: отделна и специализирана зона за грижи за бебета и малки деца - The Holodeck:  Вградено домашно кино и PS4 (зона за игра) с забавно и вълнуващо PlayStaion преживяванe за по-големите деца. - The Bridge:  Основната площадка за игра,  предназначена за по-големи деца тип Джунгла, също и Арт Дейности и изкуства и не на последно място - невероятни Рождени Дни!

 

KidSpace Zone 2: The Wellness Zone

Wellness Zone 2  е холистично фитнес преживяване в забавна, безопасна, грижовна и приобщаваща среда за момчета и момичета, независимо от възрастта, уменията или нивото на способностите им.

В Зона 2 се  предлагат уроци по спорт и фитнес, които включват класове по Йога и Пилатес, традиционен Бокс, Кикбокс, Таекуондо, ММА, Самбо, борба, сумо и кардио обучение, осигурени от известни български и световни шампиони в конкретния спорт.

Също така в Зона 2 се предлагат и уроци по танци, Zumba за деца и Zumba-фитнес за възрастни, Hip-Hop, Latino, House, Модерни Танци  и други съвременни форми на танца.

Всеки клас завършва с обсъждане на индивидуализирани цели за здраве и уелнес, насърчавайки здравословен и пълноценен подход към здравето на ума и тялото ни.

Класовете се предлагат от понеделник до неделя. Моля, за повече подробности се свържетете още  днес с нас за преживяване, което няма да забравите на място, удобно за вас!

 

KIDSPACE зона 1 и зона 2 ви очакват с нетърпение! Така че идвайте и вижте за какво говорят всички и се забавлявайте с нас!