IDDI / Credo

Един магазин - два неустоими бранда.

 

IDDI е марка на IDDI INTERNATIONAL EOOD – компания с търговска дейност в текстилната промишленост, основана през 1993 г. Тя е позната и уважавана в цял свят - колекциите на IDDI се продават в престижни бутици в Англия, Белгия, Холандия, Франция, Италия, Израел, Русия, САЩ и много други страни. В момента международните продажби на компанията са около 90% от производството.

Стилът на IDDI е изчистен, класически и същевременно модерен. Колекцията от стилни връхни дрехи, с която можете да се сдобиете в Sofia Ring Mall от 21.10.2016г., е с т.нар. дизайн "универсален поглед" - различни визии на палта, сака, рокли и поли, подчертаващи модерната женственост.  Използваните платове са с най-високо качество, произведени в Италия:  вълна, кашмир, алпака, мохер. „Ние искаме да предложим на нашите клиенти  дрехи, които са меки, приятни на допир, падат леко и изглежда прекрасно. Много от елементите на облеклата са завършени на ръка внимателно и прецизно. Всичко това ни дава възможност да предлагаме изящно изработени връхни дрехи  в средния ценови диапазон. Нашата амбиция е  всеки сезон да разработваме нови и атрактивни продукти за нашите клиенти“, споделят нашите нови партньори от IDDI.

 

Марката за дамски облекла Credo (Кредо) е основана през 1991 г. Повече от 25 години Credo предлага продукция, осигуряваща комфорт и самочувствие на съвременната работеща жена.

Класическите, но в същото време модерни облекла, произвеждани от висококачествени италиански платове, удобните и елегантни кройки, както и умерените цени, превърнаха Credo в предпочитана марка за деловата българка.