BG Shop Polemi

BG Shop Polemi представя широката гама от изделия, характерни за българските занаяти, както и умението при създаване на неповторимите шевици българска бродерия, троянска керамика, пирография и дърворезба. В магазина ще откриете експонати на уникални български носии, характерни за различните краища на България. Намерили са място и широката гама от Български сувенири, отразяващи дейността на старите майстори и занаяти. Не липсват и ръчно тъканите одеяла, покривки, килими черги.

На щанда ще намерите картини с български сюжет и известни забележителности от древното минало на България. Съвременни български майстори са успели да създадат различни реплики на откритите златни съкровища на България, превръщайки ги в уникални сувенирни подаръци. Не по малко впечатляващ е и сектора, където са изложени изделията на сребърната бижутерия ‚Филигран‘ дело на берковската школа.

И не на последно място на щанда може да откриете богатата палитра от икони дело на български майстори – художници. Достойно място и сектора с българската козметика. Широка гама от различни козметични продукти с аромата на уникалната българска роза, дава възможност всеки клиент да открие своя продукт и да задоволи желанието си.

0894 495 394