Мода

Стилът се определя по твоите правила. Колекция MINE TO FIVE от Tom Tailor

21 Feb 2020

Колекцията Mine to five e новата кежуъл линия за жени от Tom Tailor. Tom Tailor разбира нуждите на ежедневната мода по-добре от всеки и залага на удобния кежуъл тренд.

За Tom Tailor ежедневието е повече от осем часа в офиса, а ти си много повече от заета с кариерата си дама, Ти си жена, партньор, майка, приятелка, експерт, кралица на пазаруването, супергерой, караоке звезда, а защо не и майстор на йогата...

Том Тейлър вярва, че можем да управляваме сами всеки ден от живота си, като моделираме света по нашите правила и караме стилът да се адаптира според нуждите ни, а не обратното. Всичко може да се комбинира - забавното и важното, елегантното и ежедневното, защото всеки ден трябва да е по твоите правила.

Никога не изпускай баланса между работата и личния живот!

Модните трендове за работещите дами вече излизат от рамките на строгото бизнес облекло, и залагат на удобните ежедневни съчетания с индивидуални елементи, разкриващи уникалния характер на всяка една от нас.

Ежедневният график на днешната жена е много по-дълъг от осем часа в офиса, включващ задачи, отговорности и очаквания от рано сутрин до късно през нощта. Жените очакват заслужено признание в работата си и активно моделират живота си според своите нужди, като искат да го направят стилно и без да се налага да сменят непрекъснато гардероба си,

Актуалните трендове позволяват на жените да имат професионален стил на работа, но и също да им е удобно извън офиса. Настъпи времето на удобния кежуъл стил в бизнес облеклото, гарантиращ перфектен аутфит за всички ситуации. Време е за Mine to five колекцията на Tom Tailor.

 

 

Обратно към новини