We are MOHITO women – колекция Есен/Зима

18 октомври, 2020

Женската сила и положителни отношения. Това са ценностите, на които марката MOHITO иска да акцентира в последната си кампания WE ARE MOHITO WOMAN. В есенно-зимната колекция всяка жена ще намери перфектната визия за всеки повод, за да се чувства много специална. 

MOHITO отново се фокусира върху женствените силуети с подчертана талия. Този сезон отличителните кройки, райето и пристегната талията, както и подчертаните рамене, ще са водещи. Те могат да бъдат намерени в ризи, пуловери и тениски.

Дизайнерите не са забравили за връхните дрехи. Колекцията включва палта в различни форми, както тези тип халат, така и „oversize”

Тази есен midi дължината е задължителна. Особено ако това е плисирана рокля или пола. Комбинирайте с високи ботуши, за да получите най-модерн ефект. Що се отнася до цветовете, тази колекцията на MOHITO е класическа комбинация от черно и бяло, нюанси на бежово и по-силни акценти като бордо, тъмно синьо или нюанси на розово и лилаво.

Аксесоарите са важен елемент от изграждането на многопластовата визия. Колекцията включва високи ботуши с волани и колани, подчертаващи талията, докато най-важните бижута за сезона са модерните вериги и големи обеци.