Първият магазин на Kendall + Kylie в Европа отваря врати при нас

2 юни, 2021

Американската лайфстайл марка Kendall + Kylie открива първия за Европа франчайз магазин в София. Той е на площ от 132 квадратни метра и е разположен на първия етаж в Sofia Ring Mall. Магазинът е част от търговската мрежа на Еф Еф Груп България в партньоство с ICB S.A. (International Celebrity Brands).

Магазинът отваря врати през месец май и ще предлага най-новите дамски колекции облекла, бельо, бански костюми, обувки, чанти и аксесоари на Kendall + Kylie.

Колекциите на Kendall + Kylie улавят непредсказуемата природа на днешните млади фенове на модата: те са едновременно уверени и стилни, винаги отговорни и в крак с най-новите модни тенденции.

Брандът Kendall + Kylie е създаден през 2012 г. от Кендъл и Кайли Дженър, наричани „най-стилните сестри в Холивуд”. През годините те набират огромна популярност и вече имат над 350 милиона последователи от цял свят в социалните мрежи. Определят ги още и като „най-известните модни икони на поколението „Z”.  Колекциите на Kendall + Kylie от дрехи, обувки и аксесоари се предлагат в САЩ, в повечето европейски страни, в Азия и Близкия изток, а от май месец радват и българските феновете на марката, благодарение на FF Group България.