GIFT GUIDE: ЗА НЕЯ И НЕГО

16 декември, 2021

Да избереш перфектния коледен подарък не е лесна задача. Ето защо прекрасната Мария Маринова (@mariamonny) селектира няколко предложения от Sofia Ring Mall, с които да ти помогнем в избора. Ето какво избра тя.

 

За нея:

 

Красиво бижу от Pandora

Бижутата на Pandora са не само красив подарък, но и начин всяка жена да изрази себе си. Талисманите по гривната ѝ показват на какво държи, в какво вярва и какво обича. Избери бижу в магазина на ниво 2.

 

Книга

Правилната книга винаги е добро решение. Избери заглавие, което пасва на интересите ѝ. Открий я в Orange Center, ниво 2.

 

Фен подаръци

Всеки си има нещо, което обожава – любим филм, любим герой, любимо животно. Мария избра Harry Potter чаша от Orange Center.

 

Рисуване в Dali Vino

Подари една вдъхновяваща вечер за изкуство и вино в любима компания в Dali Vino Pop-Up Sofia Ring Mall, ниво 2.

 

 За него:

 

Комплект от вратовръзка, ръкавели и кърпичка

Вратовръзката е важен детайл от бизнес стила. Ако присъства в аутфита на твоя човек често, то той със сигурност ще се зарадва на такъв подарък от магазина на Andrews, ниво 2.

 

Бутилка хубаво вино

Само този месец можеш да откриеш разнообразни предложения от Seewines в Sofia Ring Mall. Консултантите ще ти помогнат да направиш най-добрия избор. Заповядай на ниво 0.

 

Настолна игра

Настолните игри се завърнаха, за да останат с нас в студените вечери. Това е подарък, който не само получателят ще оцени, но и ще се превърне в повод за събирания тази зима. В Pulsar, ниво 1, можеш да откриеш играта „Горда България“ и още много предложения.

 

Машинка за подстригване на брада

С този подарък трудно ще сбъркаш. Philips OneBlade Pro подстригва, оформя и бръсне брадата, което го прави подходящ за всеки мъж. Открий го в Technomarket на ниво 0.

 

Надяваме се, че заедно с Мария сме ти дали добри идеи. Но това е малка част от разнообразието в Sofia Ring Mall. Заповадай на място и открий най-хубавите подаръци за най-любимите ти хора.