Dolce Vita. Новата OLIOSETA вече e в Златна рибка

21 август, 2024

Трансформирайте косата си в италиански шедьовър!

Историята на OLIOSETA започва в Болоня – град, известен със своята древна традиция в производството на коприна.

OLIOSETA, което означава „копринено масло“ на италиански, пресъздава това наследство с елегантност и чистота, в поредица от иновации, започващи със серия Nourish и боя Color. Тази нова идентичност отразява ангажимент към съвършенството и естествената красота, като същевременно остава вярна на италианската традиция и иновации.

ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА DOLCE VITA ЕРА НА OLIOSETA… ЩЕ БЪДЕ ВЪЛНУВАЩО!

ПРЕМИУМ ФОРМУЛИ

Продуктите на OLIOSETA са с подобрена формула с арганово масло и иновативен OilComplex, комбинация от 3 високоефективни масла (розмарин, магнолия и репичка), които цялостно преобразяват косата. Тази комбинация осигурява несравнима защита на кератиновата структура на всеки косъм и видимо възстановява всички увредени участъци. Придава огледален блясък и подобрява мекотата и жизнеността на косата.

ЕМБЛЕМАТИЧЕН И ЗАВЛАДЯВАЩ АРОМАТ, В КОЙТО ХИЛЯДИ СЕ ВЛЮБИХА:

Дори и най-финият нюанс в даден аромат може да ни зареди с положително настроение, да ни отведе към красив спомен и моментално да повдигне настроението ни. И това не е просто симпатия към определено ухание – всеки аромат пише своя уникален разказ в нашето подсъзнание. Ето защо и OLIOSETA създадоха емблематичен аромат на серия Nourish, който плени хиляди от първия миг и остава непроменен във времето!

https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco

Златна рибка е официален вносител на OLIOSETA за България.