От Беверли Хилс до София: Beverly Hills Polo Club в Sofia Ring Mall

29 май, 2021

Beverly Hills Polo Club избра София за отварянето на първия си монобранд магазин в Европа. Магазинът отваря на 22 май 2021 в София Ринг Мол, ниво 1, в партньорство между Еф Еф Груп България и IBS (International Celebrity Brands). На площ от 179м² магазинът ще предлага облекло, аксесоари и обувки за мъже, жени и деца.

Дизайнът на магазина е богат на дървени и метални акценти, визуално изразени с органични и земни нюанси. Луксозната, цветна и комфортна обстановка на магазина допринася за приятното изживяване на всеки клиент.

Бевърли Хилс, Калифорния е символ на лукс, който е несравним в цял свят. Дом на филмови звезди и успешни бизнесмени, разположен сред тропическата флора и перфектния калифорнийски климат, начинът на живот на града представлява върха на постиженията.

Марката Beverly Hills Polo Club (BHPC), създадена през 1982 г. е вдъхновена, както от елегантността и блясъка на Беверли Хилс, така и от благородния спорт на поло, често наречен „спорт на кралете“. Марката успешно улавя вълнението от този състезателен спорт заедно с членството в ексклузивен социален клуб.

BHPC създава продукти, които имат уникален подпис: емблематичното лого на кон и ездач съчетано с игра на цветове подчертават калифорнийското наследство на марката. Beverly Hills Polo Club има над 650 магазина за лайфстайл из цял свят и присъствие в над 70 страни.