Действаме с грижа за природата

13 април, 2023

Sofia Ring Mall ти е любим, защото е близо до природата. 🌟 Но това не е всичко, което правим, за да ти осигурим зелен престой при нас. Бяхме класирани на първо място в конкурса на Столична община „Екоетикет за устойчиви сгради в София 2022“ в категория „Големи търговски центрове над 1000 кв.м РЗП“ , защото не спираме да въвеждаме иновации в Sofia Ring Mall. Ще ти разкрием част от нещата, които правим:

🌳 Sofia Ring Mall те посреща с големи отворени пространства с външно и вътрешно озеленяване и в пряка близост до Витоша. Така се наслаждаваш на природата независимо дали си в мола, или около него.
🌳 Разполагаме с пътна връзка към Околовръстен път и отделна пътна инфраструктура, която споделяме с IKEA. А за да не зависиш винаги от автомобила си, ти осигуряваме и безплатна автобусна линия от район Младост към Sofia Ring Mall.
🌳 Осветлението в Sofia Ring Mall е с енергоспестяващи LED ленти, чиято яркост зависи от това колко силно грее слънцето навън. В допълнение молът е създаден с голяма площ остъклени части така, че да влиза максимално количество естествена светлина отвън.
🌳 Вентилационната ни система вкарва в мола пресен въздух отвън.
🌳 Сложихме пречистватели на въздух в асансьорите си, за да ти гарантираме безопасен престой.
🌳 Сложихме въртящи се врати на изхода към магазин IKEA и на ниво 0, за да запазваме температурата в Sofia Ring Mall приятна без енергийни загуби.

Очакваме те за още приятни моменти! 💚