25 години Оптики ФОКС

18 август, 2021

25 години Оптики ФОКС – описание на кампанията, правила за участие и награди

 

 

По повод 25-годишнината си, Оптики ФОКС са подготвили редица вълнуващи награди за своите клиенти. Всеки, извършил покупка в периода на кампанията от 19 юли до 19 октомври може да се възползва от -25% отстъпка на всички диоптрични рамки и стъкла, слънчеви очила и контактни лещи на редовна цена и допълнителни -10% към всички намалени стоки. За лоялните клиенти на ФОКС, оптиката предоставя специален пакет от 2х25% намаление.  Изберете най-удобната за Вас локация и се потопете в богат избор от марки слънчеви очила и диоптрични марки, сред които неповторимите Minima, Baldinini, TITANFLEX, Mario Rossi, Brendel, HUMPHREY’S и други. Отпразнувайте 25-ата годишнина на Оптики ФОКС и се възползвайте от празничните намаления до 19 октомври.

Изненадите от Оптики ФОКС не спират. При извършване на покупка по време на кампанията, имате възможност да се включите в специалната томбола, от която имате шанс да спечелите над 25 награди. Сред тях са дизайнерски диоптрични рамки и слънчеви очила, бинокъл Leica и още 4 големи награди. Право на участие в томболното теглене има всеки клиент на Оптики ФОКС, извършил покупка на очила или лещи за неопределена стойност и предоставил талон за участие в играта със своите данни. Не пропускайте да се включите в първото томболно теглене на 23 август, в което Оптики ФОКС ще зарадват 8 от Вас.

5 специални награди очакват петима късметлии, които ще бъдат изтеглени от Оптики ФОКС на 23 октомври. Сред тях са 2 броя златни рамки Baldinini, дамска диоптрична рамка Minima, мъжки сгъваеми очила Minima Pocket и биконъл Leica. Право на участие в голямото томболно теглене има всеки клиент на оптиката, извършил покупка на очила или контактни лещи за неопределена стойност и предоставил талон за участие в играта със своите данни.

И защото 25 години = НАД 25 награди, Оптики ФОКС ще предоставят на всеки свои клиент, извършил покупка НАД определена стойност, ваучер с парична стойност.

Ваучерът не може да бъде разменян за левовата му равностойност

При покупка по-голяма от стойността на ваучера, разликата се доплаща.

При покупка на стойност по-малка от ваучера, разлика не се изплаща.

Ваучерът е валиден за еднократна покупка.

*Кампанията е валидна от 19 юли до 19 октомври само в магазините на Оптики ФОКС

*Всеки клиент, който желае да извърши покупка от Оптики ФОКС, има правото да се възползва от 25% отстъпка на диоптрични рамки, слънчеви очила и контактни лещи на редовна цена и допълнителни -10% на всички намалени артикули.

*Всеки клиент, извършил покупка от Оптики ФОКС за неопределена стойност, има правото да участва в томболното теглене, което ще се проведе на 23.08, 22.09 и 22.10. Всяко томболно теглене ще излъчи общо 8 победители. На 23.10 общо 5 ще имат възможност да спечелят големите награди от кампанията.

*Всеки клиент на Оптики ФОКС, извършил покупка над определена стойност, получава ваучер с парична стойност, който може да се комбинира с друг такъв на същата стойност от кампанията за 25-годишнината на ФОКС.