Нови и по-добри магазини в Sofia Ring Mall

2 юни, 2020

Скъпи приятели,

Представяме Ви новооткритите и обновени магазини в Sofia Ring Mall, които ще направят престоя Ви още по-приятен и пълноценен:

– Лукс и стил в магазин за бельо и бански костюми MED – луксозната марка МED отвори своя първи за България магазин в Sofia Ring Mall. MED ще Ви вдъхнови да преоткриете своята красота и женственост в разнообразието от висококачествени модели и материи. Заповядайте в новооткрития магазин на ниво 1.

– Магазин за аксесоари за мобилни устройства Phoneplay отвори врати на ниво 1. Той ще ви впечатли с богато разнообразие от продукти – протектори, зарядни, дата кабели, слушалки и много други.

– Парфюмерия Beauty Zone Ви очаква на ниво 1 с още по-широко пространство за пазаруване и по-богато портфолио от брандове, включително собствената линия продукти на иконата Кайли Дженър.

– Любимият магазин за детски обувки и дрехи Primigi e вече с нова локация – ниво 1. Италианският бранд предлага модели, изработени от висококачествени и внимателно подбрани материали. Марката е на пазара вече 35 години, за да подкрепи най-малките във всяка тяхна стъпка напред.

– Магазин iStyle на ниво 1 също е обновен и очаква всички фенове на Apple продуктите. Тук ще намерите пълната гама от портфолиото им, както и други водещи IT брандове. Заповядайте в света на технологиите

– Coffero събира ценителите на кафето, чая и шоколада в обновения си, по-голям и просторен магазин на ниво 2. Там отново ще намерите  любимото си ръчно изпечено кафе, събрано от различни точки на планетата.

– Магазин Swarovski отвори врати. Легендарните нежни кристали и бижута с над 125-годишна история вече са на разположение за посетителите на мола на ниво 2.

Заповядайте!