Не просто пазарувай. Колекционирай.

17 октомври, 2020

Наричат те шопинг маниак. Чудят ти се откъде намираш енергия, за да разглеждаш толкова много магазини. Удивени са от вниманието, с което следиш всички модни тенденции. Изумени са, че даден артикул може да не ти хареса, защото някакво малко детайлче по него не е точно както ти го искаш.

Наивно казват „Е, голяма работа, почти не се вижда.“.

Почти не се вижда? О, боже.

Но ти не ги обвиняваш. Знаеш, че не всеки те разбира. Нуждата да имаш най-новия модел. Най-модерния. Този, който все още никой не притежава. И не. Това не е някакво безумие или пропиляване на време, както някои смятат. Ти знаеш, че не е. Да откриеш идеалния нюанс. Феноменалната извивка. Въодушевлението да бъдеш първи. Да докоснеш съвършената материя. Да бъде твоя. Да я видиш за първи път върху себе си.

Така е, не всеки те разбира.

Те не разбират, че това, което ти правиш, е много повече от просто пазаруване.

Затова за пускането на есенните колекции на магазините в Sofia Ring Mall направихме тази фотосесия. За да наречем това, което ти правиш, с истинското му име.

Колекционерство.

 

Всички снимки, които ще видиш, са направени с артикули от Sofia Ring Mall. Не само дрехите и аксесоарите. Причината? С теб си приличаме. Ние също обичаме колекционирането.

И най-вече хората, които го практикуват.