„Какъв да стана, когато порасна” – форум за професионална ориентация

22 март, 2023

Заповядайте на специалното събитие – Форум за професионална ориентация „Какъв да стана, когато порасна”, който е насочен към ученици от 7-ми до 12-ти клас, както и към техните родители и учители и всички, които търсят ново начало и нова професия.
➡️ Професиите представят дами от различни бизнес области. Срещнете се лице в лице с професионалистите и задайтесвооите въпрооси към тях. Очакват ви на специалн подготвените за събитието щандове и в залата за презентации на ниво 1 в София Ринг Мол.
➡️ Целта на събитието е да запознае аудиторията с различни професии, упражнявани от жени, но не само за жени, с техните особености, необходими знания и умения за практикуването им и възможностите за реализация; да ориентира младите хора в личния им избор за развитие и да ги мотивира да се реализират успешно в България.
➡️ Събитието се организира от Фондация „ЗА добрите примери в бизнеса” и Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции (СОАПИ) и се провежда с подкрепата на Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО) и Агенцията по заетостта и с любезното домакинство на Sofia Ring Mall.
➡️ Партньори на форума са: Менторите БГ, Проект „Дуално обучение в България”/GODUAL и др.
Форума подкрепят и известни личности, които ще застанат зад Щанда на славата, за да се срещнат с аудиторията и представят професия “Звезда” ⭐️
Очакваме ви на сцената на ниво 1, до магазин Peek & Cloppenburg.