Събитие TEDxVitosha: WALK IT BACK в Sofia Ring Mall

5 май, 2023

Вълнуващо събитие на хоризонта! Sofia Ring Mall те кани да станеш част от TEDxVitosha: WALK IT BACK

В духа на идеите, които си струва да бъдат споделяни, TEDx е международна мрежа от самоорганизирани събития в стила на TED.TEDxVitosha е най-голямото такова за България, функциониращо повече от 6 години, което ни среща с локални и международни лектори като Master Shi Heng Yi, Мария Лалева, Юлиан Костов, Силвия Лулчева, Пол Ръш и др.

Какво е WALK IT BACK?

В началото на годината бившият изпълнителен директор на Coca-Cola и бизнесмен Крейг Кохон предприема 4000-километров преход от Лондон до Истанбул, за да даде своя принос към популяризиране идеята за екстракция на въглеродния диоксид от атмосферата. Много от нас осъзнават важността на това да бъдем въглеродно неутрални, но малко – колко съществено е да отнемем вече изпуснатия CO2 газ. На 10-ти май TEDxVitosha ще проведе изданието WALK IT BACK (вдъхновено от кампанията на Крейг), което цели да повиши осведомеността ни относно най-новите екологични практики, които можем да приложим още днес. На сцената ще се качи още Саша Безуханова – инвеститор, филантроп, бизнесдама и председател на WWF – Bulgaria.

 

Изданието цели да ни придаде вдъхновение и знания по темата, да ни срещне с едно от най-активните и интелигентни общества на София и да ни подкани да се забавляваме – защото да помогнеш на природата не означава, че трябва да правиш LESS, а да създаваш MORE от правилното!

Залата е почти рaзпродадена, последни билети са налични в сайта: https://tedxvitosha.com/