Учи, експериментирай, откривай, създавай

20 септември, 2024

Каним ви на „Учи, Експериментирай, Откривай, Създавай” в Sofia Ring Mall. Елате и доведете децата, за да опитат нови занимания, да предизвикат себе си и да научат нови неща.
На 29 септември от 𝟏𝟏:𝟎𝟎 до 𝟏7:𝟎𝟎 часа, малките ни посетители ще имат възможност да творят и да учат заедно със своите родители. В работилниците ще се включат: MindHub, ДНК – Детски Научен Клас, SmartyKids Sofia Lozenets-Strelbishte, Prep Class и Био игри.
 „Учи, Експериментирай, Откривай, Създавай” е първото по рода си събитие, което цели да започне децата и техните родители с най-интересните извънкласни дейности в София за 2024 г. Всички деца, който са заявили участие предварително или дойдат на място на събитието ще могат да се включат в работилниците, според интереса, които те проявяват. Повече за работилниците ще намерите по-долу в описанието.
Събитието е с вход свободен.
Очакваме ви на партер в Sofia Ring Mall, Околовръстен път 214.
ПРЕДВАРИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ ТУК: https://bit.ly/3MCnGYZ
––––-
Какви работилници ще има?
  • MindHub – работилниците на MindHub за малки и големи (6-15 год.), имат за цел да дадат възможност на децата да се потопят в различни дигитални теми като Minecraft, Roblox, 3D игри, логически пъзели и програмиране на роботи, а техните родители да обогатят знанията си за уменията, които децата им трябва да притежават за успех в професиите на бъдещето.
  • Детски Научен Клас – работилниците на ДНК включват вълнуващи експерименти за деца на различни възрасти. Слагайки престилките и запретвайки ръкавите, децата го очакват забъркване на слузести отвари, цветна химия с разтвори, които си сменят цвета, причудливи предмети, които издават странни звуци, „антигравитационна“ вода, яйца по инерция и асансъор за картофи, огнени демонстрации и вледеняващи експерименти с течен азот.
  • SmartyKids Sofia Lozenets-Strelbishte – в техните работилници децата ще научат как се смята на абакус, как може да се тренира фотографската им памет и фина моторика, и ще разберат как да умело могат да тренират паметта си и да запомнят по-бързо с лесно.
  • Prep Class – ще организират демо уроци, които включват забавни образователни игри и също така децата ще имат възможността да изготвят свои собствени проекти, обвързани с темата на урока по английски език.
  • Био игри – децата заявили участие в работилниците им ще могат да правят експеримент за смесване и разделяне на цветове, ще си измайсторят гривна с основни и вторични цветове и много ще се забавляват!
Какво е необходимо:
безплатна регистрация на https://bit.ly/3MCnGYZ
или
регистрация в деня на събитието на място на щандовете