ШкафА

0887 303 970

Студио ШкафА е магазин, който пресъздава провинциалния начин на живот. Стила на магазина може да се опише, като прованс, кънтри, шаби шик или романтичен шик. Предлаганите аксесоари и декорация за дома са на водещи в този стил търговски марки от Италия, Франция, Белгия, Холандия. Ексклузивен представител на френската марка  Mathilde M. - аромати за дома в нова за българския пазар визия. Марката е иноватор в създаването на стилни фигури от неполирана керамика напоени с френски парфюм - аксесоар и аромат в едно. 

Продуктите, които можете да намерите в Студио ШкафА са предимно от натурални материали и естествени тъкани. Домашен текстил от лен и памук, керамични съдове,  табели, часовници и декорация за стена от дърво. Празнична декорация и сезонни аксесоари.

Студио ШкафА обновява изцяло предлагания асортимент спрямо колекциите пролет-лято и есен-зима. Следва актуалните тенденции на водещите европейски марки на специалицираните дизайн изложения в Париж и Милано. Студио ШкафА е не просто магазин, а клуб за хора вярващи в това, че да се живее в красота е стил, необходимост и начин на мислене!

Посети сайта

Потърси обект на етаж

3
2
1
M
0
-1

Подобни магазини

@Home
Бенжамин Мур Пейнтс България
Cook & Home
Dormeo Home
English Home
F2| by Nikrom
Mr.Bricolage
Явор
Jysk
Feydom
Ralica

Вашите звезди ни правят по-добри!

Оцени преживяването си в Sofia Ring Mall.

Оцени
Специални оферти
Събития
Забавления & Хапване