Чаша Здраве

Чаша Здраве

0879 362 043

Основната дейност на фирма ДрогаБг ЕООД е търговия с насипен чай, здравословни храни и хранителни добавки. Фирмата има търговски обекти за здравословни продукти във Варна и София. Последният си обект, щанд за чай и аксесоари „Чаша здраве“, открихме през ноември 2016 в Ринг Мол, София. 

Ние сме на пазара от годините, в които зеленият чай беше нещо ново и непознато. Популяризирането на чая и ползите от него се превърна в наша кауза и основна задача. Повече от 25 години развивахме дейността и прецизираме асортимента си, следвайки новите тенденции в здравословното хранене. Стремежът ни винаги е бил не само да предлагаме, но и да представяме на потребителите ползите от чая и храните, които са свързани с и формират здравето на човека.

Днес работим с партньори от цяла Европа. Представители сме за България на една от водещите фирми за кафе и насипен чай в Европа – Oxalis, Чехия. Предлагаме подбрани видове чай от Hälssen & Lyon, една от първите семейни фирми в Хамбург, имаме създадени контакти и с австрийската Demmer tee. На българският пазар предлагаме насипни чайове на едро и дребно. Нашите клиенти работят в сферата на търговията (магазини за чай и кафе), заведения, хотели и др. Освен в стационарните ни обекти, може да ни посетите и на www.droga.bg

Магазинът се намира на ниво 0.

Посети сайта

Потърси обект на етаж

3
2
1
M
0
-1

Подобни магазини

LIDL
Green Life, Hi
Берëзка