Travel Expo

Важи до 22 Oct 2017

От 20 до 22 октомври Sofia Ring Mall става домакин на „Травъл Експо” - най-интересното и полезно изложение за пътешественици и туристи.

Пред старта на активния зимен туристически сезон и Коледните и Новогодишни пътешествия у нас и в чужбина, изложението събира на едно място всички най-добри туристически агенции. Те ще имат свои щандове в мола в полите на Витоша, където ще представят своите предложения за почивки на екзотични дестинации, ски-ваканции и круизи в страната и в чужбина.

На единственото по рода си изложение ще присъстват и представители на чуждестранни посолства, които ще дават на посетителите полезна информация за своите държави, условията за пътуване, интересни дестинации и забележителности.

По време на „Травъл Експо“ ще има и изключително интересни презентации и лекции на професионални пътешественици и известни травъл-блогъри:

 

Събота:

18:30 - 19:00 - Екзотични дестинации от Dream Holidays

19:20: - 19:50 - Въздушни приключения oт Sky Extreme

 

Неделя:

16:00 - 16:30 Мистични дестинации в България - какво трябва да знаем за тях? - Боряна Кръстева, пътешественик и писател

16:45 - 17:15 - Подводен свят с Ясен Кунчев и Борис Григоров, гмуркачи

 

От 20 до 22 октомври по време на „Травъл Експо“-то в Sofia Ring Mall за посетителите са подготвени още много приятни и полезни изненади, както и игра с приключенски награди!

За повече информация, следете нашия сайт и страницата ни във фейсбук!

Обратно към събития