Коледни вълшебства в София Ринг Мол

Важи до 26 Dec 2016

През декември там ви очакват уникален Леден остров и още много вълнуващи празнични изненади

 

Низ от специални събития ще направи месец декември още по-празничен и вълнуващ за посетителите на Sofia Ring Mall!

 

Верен на традицията си да предлага изключителни преживявания за своите клиенти, молът им е подготвил много специални изненади. Най-вълнуващият от тях e уникалният Леден остров. Шейната на Дядо Коледа очаква за среща и снимки всички малки и пораснали деца от 16-и до 26-и декември в Sofia Ring Mall. 

Другата голяма изненада за малчуганите е Леденият остров в самия мол, предлагащ незабравими забавления. Единствено посетителите на Sofia Ring Mall могат да се насладят на “риболов” в ледено езеро, игра със снежни топки, вълшебни коледни работилници и още много празнични изненади от 10-и до 26-и декември.  

И това не е всичко! На 13-и в Sofia Ring Mall можете да срещнете дамския елит на столицата. The International Women’s Club ще проведе там заключителното си за годината събитие със стилно парти. На 18-и пък Ви очаква изключително танцово шоу-изненада в северния коридор на ниво 1 в мола. Празничната атмосфера ежедневно ще се допълва от детски хорове и вокални групи, които ще изпълняват най-обичаните Коледни песни.    

Разнообразните декемврийски активности затвърждават мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за “one-stop-shop” - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, Sofia Ring Mall се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.

Обратно към събития