Ring A Beer

Важи до 08 Oct 2017

В най-бирения месец на годината Sofia Ring Mall и списание “Бакхус" ви канят на бирен фестивал RingABeer - 7 и 8 октомври, след 12:00 часа. 

Обещаваме един чуден уикенд, с много бира, храна, музика, приятели, нови бирени знания и още:

- Премиера на бири, които не са отваряни до момента в България

- Всички гости на фестивала ще могат да опитат над 30 вида бира: български крафт пивоварни и селекция от вносни марки - Hills Beer,ДИВО ПИВОJägerhof100 BeersKANAALHouse of Beer, @MD Brewers, и още...

- Ще се научим как да правим бира в домашни условия - workshop и демонстрация със Здравко Бъчваров - ходеща жива библиотека на бирата, с познания за началото и дългата история на производството на бира по света, който ще приготвя през целия уикенд бира на място.

- Какво е общото между бирата и уискито - ще разберете на щанда на партньорите ни от Jameson Caskmates.

- В зоната на фестивала ще откриете и подходяща храна, с която да се подкрепите преди да продължите с бирените дегустация - апетитните бургери от караваната на Nomad burgers и 100% натуралните чипсове Alfredo’s.

- И двата дни ще минат под звуците на фънки и соулфул сетове, за които ще се погрижи гост dj на място.


! Може да стигнете до фестивала и като използвате Линия 1 на метрото до станция “Бизнес Парк София” и от там през 30 минути има безплатен автобус до мястото на събитието.

! Фестивалът е само за пълнолетни и има вход от 5 лв, които се обръщат в консумация. Разплащането на щандовете ще става само с фестивална валута (1 лев = 1 бакхус), която всеки може да обмени на място.

 

Обратно към събития