26-27 Май: Pet Fest

Важи до 27 May 2018

Станалият вече традиционен и любим на посетителите на Sofia Ring Mall Pet Fest предстои на 26 и 27 май.

Единственият в България pet-friendly мол ще събере различни домашни любимци, техните стопани, инструктори и още много специалисти, компании и фирми, предлагащи стоки и услуги за животни.

Събитието се организира в партньорство с Royal Canin и Столична община, като част от него е и благородната инициатива за осиновяване на бездомни кученца.

Щандове с продукти за домашни любимци и безплатни ветеринарни прегледи и консултации допълват перфектно поредното издание на Pet fest.

 

Конната база разположена в парк "Борисова градина" също ще ни гостува този уикенд. Заповядайте събота и неделя да опитате безплатно езда на понита за деца.
В парка базата разполага с 20 бокса за коне, 2000кв. м. манеж за езда, съблекални и санитарни възли. Възможности за обучение в езда за начинаещи с инструктор, свободна езда за напреднали, разходка в парка, езда на пони за деца, наем на бокс, ползване на манеж и падок.

 

От 13:00 до 15:00ч. ще можете да се срещнете и с Асен Аролски и неговите тренирани питомци. От AATraining ще научите, че обучението на кучета, е приятно и забавно преживяване, което продължава постоянно, и изгражда невероятна връзка между човек и куче. Връзка в която разбирателството, тренировките и любовта вървят ръка за ръка ! А обучението на едно куче, зависи от обучението на неговият стопанин. Заповядайте на тренировка и започнете да разбирате кучето си! 

 

Пълна програма на събитието:

programa-pet-fest

Обратно към събития