Коледна приказка в Sofia Ring Mall

Важи до 31 Dec 2018

През целия декември в търговския център ще „валят изненади”

 

В истинска коледна приказка се превърна Sofia Ring Mall! През целия декември търговският център в полите на Витоша е във фантастична празнична премяна, която въплъщава магията на Коледния дух.

Духът на една класическа, весела и красива Коледна приказка с щастлив край се е настанил във всяко кътче на Sofia Ring Mall и ще продължи до края на годината за радост на малките и големи посетители - намаления в магазините, незабравими и специални забавления за цялото семейство, уютни кафенета и ресторанти с изглед към красивата планина, концерти на талантливи млади музиканти и пр., и пр.

 

На 9 декември от 14:00ч ви очакваме за първия празничен концерт с  участието на Highlight Singing Studio.

 

На 12 декември в Sofia Ring Mall ще пристигне най-големият пъзел в света, а всички ние ще имаме задачата да го подредим. Фантастичният приказен пъзел от 42 000 части ще очаква Вас и цялото семейство да дойдете и да участвате в нареждането му.

 

На 20 декември от 19:00ч сладурите от Star Academy ще Ви очакават за празничен концерт.

 

А на 22 декември от 14:00ч двама млади музиканти - Ана-Мария Арсенова (пияно) и Георги Грозев (тромпет), ще бъдат наградени за уникалния си талант и постижения, а Вие ще можете да се насладите на вълшебен Коледен концерт с класическа музика и Коледни песни.

 

Елате и станете част от специалната Коледна приказка в Sofia Ring Mall, в която очакващите Ви приятни изненади ще са повече от джуджетата на Добрия старец!

За повече информация следете страницата на Sofia Ring Mall във Facebook.

Обратно към събития