Мода

Време е за голямото пазаруване

18 Jun 2018

Две актуални събития приковават вниманието на всички - Световното първенство по футбол и старта на летните намаления в Sofia Ring Mall. А те наистина са „като за световно“ – започват от 30 до 50% и ще достигат до цели 70% в разгара на следващия месец!!!

От средата на юни в магазините в любимия на столичани търговски център в полите на Витоша ви очакват намаления, по-атрактивни от Лео Меси и по-привлекателни от Роналдо.

 

И това не е всичко!

Верни на концепцията си винаги да предлагат на своите посетители специални изживявания от световна класа, от Sofia Ring Mall стартират кампанията „Извиняваме се, господа“. Освен огромните намаления, които ще се харесат на цялото семейство, тя прави и комплимент-„извинение“ към мъжете. След 25 юни при всяка покупка над 200 лева, джентълмените ще получат два безплатни билета за мачовете от Световното, които ще се излъчват на голям екран в луксозното и прохладно кино Cine Grand. Така, докато нежните им половинки са на лов за още находки из магазините, предлагащи огромни  намаления, а наследниците им се забавляват в детския център в мола, те могат да се насладят на спокойствие на любимата си игра.

Вижте пълните правила тук.

Обратно към новини