Забавление

Пренеси се в Париж и Венеция - На фона на Любовта

08 Feb 2019

Море от любов, романтика, изненади и многобройни идеи за подаръци очакват всички влюбени от 9-и до 13-и февруари в Sofia Ring Mall.

Моментът, в който трябва да покажете обичта си към половинката по максимално специален и запомнящ се начин наближава. Ако все още не сте измислили и планували как да го направите, бъдете абсолютно спокойни. В Sofia Ring Mall има разнообразие от възможности - от сладки шоколадови изненади, през специални тематични подаръци за нея или него, до романтични вечери или екстремни забавления – за всеки вкус по нещо.

Какво повече му трябва на човек в дните около Свети Валентин?! Какво ли – може би да се пренесе за кратко в атмосферата на най-романтичните градове в света – Париж и Венеция. В дните от 9 до 13 февруари те ви очакват на голяма фотостена, специално създадена за фон на най-лайкваните селфита. Всеки, направил си снимка на Стената на любовта, може да я публикува под специалния пост на фейсбук страницата на Sofia Ring Mall и да участва втомболата за голямата награда – 3 ваучера за изискана вечеря в един от елитните ресторанти в търговския център - мястото с най-романтичния и красив изглед към Витоша.

 

Пълните правила можете да видите тук:

 http://www.sofiaring.bg/bg/article/terms-and-conditions-st-valentine 

Обратно към новини