Мода

Reserved - chapter III - A rendez-vous

01 Oct 2018

Трета глава от есенната кампания на Reserved  "I Can Boogie" е чувствен финал, който затваря серията от филми, заснети от Гордън фон Щайнер. "A randez-vous" забавя темпото, за да даде път на напълно нова интерпретация на тематичната песен. Този път една от звездите на кампанията - Йоана Кулиг – изпълнява песента „I can Boogie". Само пианото ѝ акомпанира, и разбира се, както и в предходните глави, тази част включва и Жан Дамас, френската инфлуенсърка.

"A rendez-vous" е преживяване на ръба на съня и реалността, показва борба за надмощие между двете героини, напомняща за танго от 30-те години на миналия век. В романтичната и чувствена версия на "I Can Boogie" се разменят погледи, жестове, а зарядът е взривоопасен. Кой води и кой следва? Какво е посланието? Съвременната жена може да избере ролята си както в танца, така и в живота. Във филма Жан Дамас и Йоана Кулиг са силно контрастирани, една от тях е облечена в черна рокля, а другата - прекалено голяма риза, сякаш е взета направо от мъжки гардероб.

"Безброй дефиниции на женствеността са отправната точка на цялата кампания. Независимо дали в рокля с подчертана талия и деколте, или в мъжка риза - жената си остава жена. Тя винаги ще бъде тази, която иска да бъде, дрехите могат да й помогнат да изрази себе си ", казва Моника Каплан, Глобален маркетинг директор на Reserved. Оттук идват и трите отделни глави на кампанията, всяка с различна визия за женственост, в напълно различно настроение, които в крайна сметка образуват едно последователно цяло, подчертавайки факта, че Reserved създават мода за ценители.

"Premium" колекцията работи с контрасти –  привличане и отблъскване. Съсредоточена е върху качеството, предоставяйки най-добрите задължителни елементи, за всеки дамски гардероб.  www.reserved.com

Обратно към новини