Мода

House DENIM DAYS SS20 – Denim is always a good idea

24 Feb 2020

House представя новата си колекция DENIM DAYS SS20. През този сезон марката се фокусира върху лекотата и завръщане в миналото. От 20 февруари дънките ще доминират в нашите магазини.

Сред предложенията за дамите се обръща специално внимание на якето, вдъхновено от тоалета на Майкъл Джексън от музикалния клип към песента Трилър. В комбинация с пола с декоративен шев, то със сигурност ще зарадва много фенове на 80-те. В стилизациите си струва да се съсредоточите върху актуалната мания, като изберете, слаучи дънки. Те се са широки в бедрата, стеснени надолу и с набрана висока талия. Тази кройка е абсолютно задължителна! Силна тенденция са и късите дънкови якета с понижена линия на раменете, както и дънкови ризи и рокли с копчета отпред, които са идеални за топли дни. Мъжете могат да оставят в гардероба тесните дънките и да скочат в дънки със свободна кройка, които са модерни и осигуряват комфорт и свобода на движение. По-специално феновете на смелите градски стилизации ще ги харесат. Ще има и класически кройки и цветове, известни на всички любители на денима. Новата колекция на House е създадена така, че всеки да може да избере нещо за себе си и да бъде в крак с най-новите тенденции.

Авторите на снимките са дуетът Агнешка Кулеша и Лукаш Пик. По време на фотосесията в студиото те заснеха деним колекцията на House по чувствен начин, като същевременно показаха нейната универсалност. Динамичните рамки се смесват със статични, подчертавайки свободата, която дънките дават. За видеото е отговорен Войтек Афек (Wojtek Affek) , който за пореден път си сътрудничи с марката. И в двата случая денимът е разнообразен с оранжеви акценти, отнасящи се до цвета на нишките, използвани при производството му.

Може да се вдъхновите на  www.housebrand.com

Обратно към новини