Заведения

Коледна кампания на сладкарница Неделя

21 Nov 2018

През цялата година сладкарници „Неделя“ помагат в празнуването както на големите празници, така и на малките моменти всеки ден. Тази Коледа решиха да обърнат внимание и на добрините, които имат голямо значение.

От 5 ноември до 31 декември 2018г сладкарници „Неделя“ даряват по 1 лв от всяко продадено парче Коледен ябълков пай, а от закупуването на цял Коледедн пай се отделя сумата от 8 лв. Средствата ще се дарят за по-добро образование на децата в България.

Освен да хапнате вкусен ябълков пай, всеки от вас може да се превърне във вдъхновител и да сподели предложение кауза на koleda.nedelya.com. Спрямо събраните средства сладкарници „Неделя“ ще изберат една или няколко каузи, които да бъдат подкрепени. Педложенията можете да изпращате до 01.01.2019 г., като те трябва да включват описание на идеята,  за кого ще бъде полезна каузата, какви са необходимите средства и лице за контакт. В кампанията участват всички сладкарници „Неделя“ както и онлайн поръчките за гр. София. Можете да откриете повече информация на http://koleda.nedelya.com/

Нека направим коледата по-вкусна и по-добра заедно!

Обратно към новини